Varianten traprenovatie

 

 

 

Open trap : 

In een woning bestaat de "benedentrap" vaak uit een dichte trap, en de "boventrap" uit een open trap. Bij een open trap bekleed ik de treden volledig rondom. Het eindresultaat lijkt dan 1 massieve trede, natuurlijk met de strakste afwerking! Een open trap bekleden vergt iets meer tijd, en is dan iets kostbaarder dan een dichte trap. De materialen welke ik hiervoor gebruik zijn; cpl, hpl, pvc.

 

 

OPEN TRAP AFDICHTEN :

Soms is het wenselijk om een open trap dicht te maken, dit kan bv in het geval van kleine kinderen of huisdieren. Ook word de trap wel afgedicht ter geluids&warmte isolatie, en is het vaak een optische keuze. Een trap dichtzetten is niet zo'n grote klus, maar daarna zal de achterkant ook netjes geschilderd moeten worden, de materialen welke ik gebruik staan slechts in de grondverf.

 

 

Dichte trap :

Wanneer ik spreek over het renoveren van uw trap, dan bedoel ik in het algemeen uw traptreden, en stootborden, en uitlooptrede of doorlooptrede naar keuze. Dit is mogelijk in alle varianten en uitvoeringen welke beschikbaar zijn. Voor de prijs is bepalend de gekozen materiaalsoort en het aantal treden.

 

 

Traprenovatie incl. trapwangen en/of baluster :

Wanneer we spreken van een exclusieve traprenovatie, dan bedoelen we een traprenovatie incl. Trapwangen en evt baluster. Dit is zowel mogelijk bij een open alswel bij een dichte trap, de hiervoor gebruikte materialen zijn cpl of hpl. Een exclusieve traprenovatie is zeer specialistisch vakwerk, en maakt van uw trap een echte eye-catcher!!

 

 

Traprenovatie in combi met vloer en/of schilderwerkzaamheden:

Wat is een mooi gerenoveerde trap nu waard wanneer de verf van uw trapwangen afbladderd... hierom bied ik ook renovatie's in combinatie met schilderwerkzaamheden aan de trap aan, voor wie wangbekleding een net iets te prijzige optie is. Voor deze werkzaamheden gebruik ik  lak van gerenommeerde merken. Tevens lever en monteer ik u graag een bijpassende vloer van pvc of cpl laminaat in exact dezelfde uitvoering als de traptreden, van dezelfde duurzame kwaliteit. Uiteraard professioneel en strak afgewerkt.

 

 

 

Het monteren van trapverlichting:

trapverlichting is immens populair, het is superhandig en praktisch en het oogt ook ng eens erg chique! Bij het monteren van de verlichting worden de kabeltjes allemaal onzichtbaar verwerkt/ weggewerkt. Er zijn verschillende varianten trapverlichting in de kleuren warm wit, en helder wit. Dreamstairs beschikt over een uitgebreid aanbod aan verschillende verlichtingsprofielen en ledlampen van de hoogste kwaliteit. Passend voor bij elke unieke trap. Deze trapverlichting kan op verschillende wijze bediend worden, remote, sensor, draadloze schakelaar. Tevens monteer ik graag een switchcontroller bij uw trapverlichting. Deze zorgt ervoor dat de treden stuk voor stuk aangaan en ook weer uit. Tevens is deze controller volledig in te stellen qua lichtsterkte en verloop snelheid.